Kamerat në Stacionin Ndërkombëtar Hapësinor kanë arritur të filmojnë “trupin” ngjyrë të bardhë të Uraganit Vance, në momentet kur fitonte forcë mbi Oqeanin Paqësor dhe drejtohej për nga bregu perëndimor i Meksikës