Me siguri një nga paragjykimet më të përhapura në lidhje me Vitin e Ri është ajo se duhet të veshim të brendshme të kuqe në prag të Vitit të Ri, gjë e cila sjell fat dhe dashuri gjatë gjithë vitit.