Mënyra se si ndiheni, jetoni dhe veproni shkaktojnë një lirimin të energjisë në shtëpi. Ju ndërveproni me këtë energji, jetoni në të dhe kjo ndikon në të menduarit dhe emocione dhe në shëndetin fizik.