Enigma-Explorer
Regjistrohu qe te shohesh gjithcka.Me respekt Estilen

Join the forum, it's quick and easy

Enigma-Explorer
Regjistrohu qe te shohesh gjithcka.Me respekt Estilen
Enigma-Explorer
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tortura e nguljes në hunjë gjatë mesjetës,ne kufinjte e legjendes

Shko poshtë

Tortura e nguljes në hunjë gjatë mesjetës,ne kufinjte e legjendes Empty Tortura e nguljes në hunjë gjatë mesjetës,ne kufinjte e legjendes

Mesazh nga Rifat Fri Mar 15, 2013 10:17 am

Tortura e nguljes në hunjë gjatë mesjetës,ne kufinjte e legjendes

Tortura e nguljes në hunjë gjatë mesjetës,ne kufinjte e legjendes Jacinto_Canek_torture

Nga shumëkush Mesjeta është karakterizuar si periudha më e errët në epokën e njeriut nga kohët e lashta e deri më sot. Në atë kohë mbizotëronte prapambetja, frika për të panjohurën, bestytnia, heshtja ndaj logjikës njerëzore dhe zgjerimit intelektual.

Përveç miliona të vdekurve që la pas kolera, ç’gjë tjetër mund të na demonstrojë ajo periudhë? Mijëra të vdekur, viktima të bestytnive të ndryshme. Shumë herë për t’i hequr qafe ata fatkeqë përdoreshin dhjetra metoda rrënqethëse, tortura që as në trillimet më të mëdha nuk janë ndeshur ndonjëherë. Sot do të flasim për një prej tyre, për nguljen në hell…

Një shkop i mprehtë prej druri shponte trupin e vuajtësit. Depërtimi i hellit kryhej kryesisht përmes anusit ose vaginës dhe dilte në brinjë ose gojë. I gjithë procesi realizohej në mënyrë të tillë që të mos shkaktohej vdekje e menjëhershme te njeriu, por të përjetonte dhembje të padurueshme, deri në tre ditë… para se të vdiste.

Kujdeseshin që helli të mos i dëmtonte organet e brendshme, gjithashtu kufizonin gjakderdhjen, për të ngadalësuar torturën… Zakonisht, i dënuari qëndronte drejt, pesha e të cilit i bënte dhembjet akoma më të tmerrshme
Rifat
Rifat
Webmaster
Webmaster

Numri i postimeve : 2401

https://enigmaexplorer.albanianforum.net

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi