Konferenca Shkencore Europiane paraqet prova bindëse për ekzsitencën e UFO-e!
Faqja 1 e 1
Konferenca Shkencore Europiane paraqet prova bindëse për ekzsitencën e UFO-e!
Konferenca Shkencore Europiane paraqet prova bindëse për ekzsitencën e UFO-e !
Më në fund, edhe shkencëtarët europian prezantojnë në European Scientific Conferenc prova bindëse të cilat vërtetojnë ekzistencën e jashtëtokësorëve.
Faktet tronditëse janë zbuluar para 55-vjetësh nga një fisë i veçuar, në Meksikën qendrore.Ky fisë, shumë nga këto objekte antike, miniaturë, i përdornin për të zbukuruar kolibet e tyre.Këtij rajoni i përkushtohen dhe i dedikohen zbulimet më të diskutuara, më të çuditëshme dhe historit nga më të pa besueshmet.Por, në faktë, të gjitha këto histori janë reale dhe të përjetuara nga njerëz të vërtet.
Të gjitha këto zbulime janë studiuar në detaj nga shkencëtarë europianë dhe u prezantuan në European Scientific Conferenc, ku dhe spikasin zbulimet dhe analizimet me sendet miniaturë të jashtëtokësorëve.
Por, sidoqotë nëse i lejojmë vetes një mendim më të gjerë dhe më me horizont të hapur do të harrojmë për një çastë atë ç’ka dimë për botën tonë. Vërtet do të ndjeni shumë gjëra të ndryshme për jetën në tokë, të gjitha këto pas dilemave dhe mendimeve ndryshe që ne ju paraqesim.
Për më tepër shihni videon në vijim, ndër to dhe shkenctarët europian tek alanlizojnë këto miniatura UFO-sh:
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi