Enigma-Explorer
Regjistrohu qe te shohesh gjithcka.Me respekt Estilen

Join the forum, it's quick and easy

Enigma-Explorer
Regjistrohu qe te shohesh gjithcka.Me respekt Estilen
Enigma-Explorer
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rrathet misterioz

2 posters

Shko poshtë

Rrathet misterioz  Empty Rrathet misterioz

Mesazh nga Albani-Explorer Thu Mar 15, 2012 5:10 pm

Rreth misterioz shfaqet ne Stonehenge

Rrathet misterioz  Images

Se kush e ka ndërtuar Stonehenge, ky është një objekt debati prej kohësh mes shkencëtarëve.
Por tani vendi i lashtë ofron edhe një tjetër mister: një rreth gjigant në mes të të mbjellave. Tani debati do ndizet edhe më shumë se kush i ka bërë ato.

Disa besojnë se janë bërë nga njeriu, të tjerë thonë se shkaktohen nga fusha magnetike e tokës. Po ashtu ka një numër të madh që janë të bindur se kjo është vepër e jashtëtokësorëve. Misteri i tyre nuk është zgjidhur ndonjëherë.

Stonehenge është monumenti më i rëndësishëm prehistorik në Britani dhe ky fenomen është shfaqur disa herë këtë sezon.

Albani-Explorer
Webmaster
Webmaster

Numri i postimeve : 46

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Rrathet misterioz  Empty Re: Rrathet misterioz

Mesazh nga Rifat Mon Aug 13, 2012 7:51 pm

Vizatimi me i bukur ne grure

Rrathet misterioz  Crop_a

Crop Circle nga me te bukurit e vitit 2012 eshte shfaqur ne Cheesefoot Head, Winchester (Hampshire)Angli

Rrathet misterioz  Nodo-infinito

Piktogrami kishte nje diameter rreth 50-60 metr edhe eshte shfaqur ne nje fushe gruri, ku përveç te tjerash ka pasur më shumë formacione, një rreth i përbërë nga tre unaza.Piktogrami kryesor, duket se përfaqson "Nyjen e pafund tibetiane" te përshkruara nga Buon Auspicio si tetë simbolet e auspiciousit, te quajtura gjithashtu Tetë simbolet e çmuara.

Rrathet misterioz  Crop_aereo-200x300

Rrathet misterioz  Crop_b-300x212
Rifat
Rifat
Webmaster
Webmaster

Numri i postimeve : 2401

https://enigmaexplorer.albanianforum.net

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi