Peshku që jeton thellësi të pabesueshme të oqeanëve (Foto)
Faqja 1 e 1
Ai është gjetur në kanalin Mariana, ku është dhe pikë më e thellë në botë e oqeaneve.
Sipas studiuesve është e pabesueshme si ka arritur të jetojë peshku në këtë thellësi pasi aty presioni i ujit është tepër i madh.
Ata e kanë cilësuar si peshkun “kërmill” për shkak të thellësisë ku është gjetur dhe ngadalësisë së lëvisjes.
Peshku kishte një kokë të madhe, sy të vegjël dhe shumë pak luspa duke dhënë përshtypjen e një fantazme dhe kishte një gjatësi rreth 20 centimetra.
Një rekord i ri është vendosur përsa i përket thellëisë më të madhe ku jeton një peshk.
Studiuesit e Universitetit të Aberdin, Skoci, kanë gjetur një peshk i cili jetontë në thellësinë e 8 mijë e 145 metrave.Ai është gjetur në kanalin Mariana, ku është dhe pikë më e thellë në botë e oqeaneve.
Sipas studiuesve është e pabesueshme si ka arritur të jetojë peshku në këtë thellësi pasi aty presioni i ujit është tepër i madh.
Ata e kanë cilësuar si peshkun “kërmill” për shkak të thellësisë ku është gjetur dhe ngadalësisë së lëvisjes.
Peshku kishte një kokë të madhe, sy të vegjël dhe shumë pak luspa duke dhënë përshtypjen e një fantazme dhe kishte një gjatësi rreth 20 centimetra.
SHKELBA- Moderator
- Numri i postimeve : 615
Similar topics
» Shikoni ku ka dëshirë të jeton ky gjarpër (Foto/Video)
» Foto e dites -2
» FOTO E DITES 3
» Vagjina ka dhëmbë! Edhe 5 mite të pabesueshme mbi organin gjenital femëror
» Fisi qe jeton jasht konceptit te kohes
» Foto e dites -2
» FOTO E DITES 3
» Vagjina ka dhëmbë! Edhe 5 mite të pabesueshme mbi organin gjenital femëror
» Fisi qe jeton jasht konceptit te kohes
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi