6 kafshët në gojët e të cilave mund të përfundoni
Faqja 1 e 1
Tufat e ujqërve kanë shumë metoda për të kapur prenë e tyre, një mënyre është për t'i ndjekur viktimat në mënyrë që ato të mendojnë se janë duke u larguar, por në të vërtetë janë duke u drejtuar në më shumë ujqer vrasës.
Luani
Luanët janë ose te zgjuar, ose vrasës te duruar ose thjesht bastarde dembele, ne nuk jemi mjaft të sigurt. Ndryshe nga grabitqarët e tjerë të cilët në të vërtetë punojnë për ushqimin e tyre, kuriozitete shpesh tregojnë se ata rrinë te fshehur derisa preja te shkoje tek ta. Ata madje marrin dhe ndonjë sy gjumë ndërkohë.
Ariu i Murrme
Një metodë e njohur e sulmit te ariut është kur ai ju rrethon me duart e tij dhe kafshon kokën tuaj.
Krokodili
Krokodilët zakonisht ushqehen me prenë e tyre në ujë, zgjaten me një hapje të madhe të nofullës dhe e zvarrisin prenë brenda ujit. Rrallë here krokodilët i ndjekin njerëzit në tokë.
Peshkaqeni
Një gjë interesante është se shumica e sulmeve te peshkaqenëve janë një rast të identitetit të gabuar. Peshkaqenët nuk duan të hanë njerëzit, dhe kur ata e bëjnë, kjo është për shkak se ata na kanë gabuar për gjahun e tyre të rregullt. Por shumica e peshkaqenë kur te kenë filluar t’ju hane, ata do ta përfundojnë atë.
Tigri
Tigrat gjithmonë sulmojnë viktimat e tyre nga prapa.
Nëse mendoni se gjarpri është më i rrezikshmi gaboheni, janë kafshë të tjera shumë më të rrezikshme dhe që më shumë gjasa do t’ju hanin pa problem dhe atë të tërin.
UjkuTufat e ujqërve kanë shumë metoda për të kapur prenë e tyre, një mënyre është për t'i ndjekur viktimat në mënyrë që ato të mendojnë se janë duke u larguar, por në të vërtetë janë duke u drejtuar në më shumë ujqer vrasës.
Luani
Luanët janë ose te zgjuar, ose vrasës te duruar ose thjesht bastarde dembele, ne nuk jemi mjaft të sigurt. Ndryshe nga grabitqarët e tjerë të cilët në të vërtetë punojnë për ushqimin e tyre, kuriozitete shpesh tregojnë se ata rrinë te fshehur derisa preja te shkoje tek ta. Ata madje marrin dhe ndonjë sy gjumë ndërkohë.
Ariu i Murrme
Një metodë e njohur e sulmit te ariut është kur ai ju rrethon me duart e tij dhe kafshon kokën tuaj.
Krokodili
Krokodilët zakonisht ushqehen me prenë e tyre në ujë, zgjaten me një hapje të madhe të nofullës dhe e zvarrisin prenë brenda ujit. Rrallë here krokodilët i ndjekin njerëzit në tokë.
Peshkaqeni
Një gjë interesante është se shumica e sulmeve te peshkaqenëve janë një rast të identitetit të gabuar. Peshkaqenët nuk duan të hanë njerëzit, dhe kur ata e bëjnë, kjo është për shkak se ata na kanë gabuar për gjahun e tyre të rregullt. Por shumica e peshkaqenë kur te kenë filluar t’ju hane, ata do ta përfundojnë atë.
Tigri
Tigrat gjithmonë sulmojnë viktimat e tyre nga prapa.
SHKELBA- Moderator
- Numri i postimeve : 615
Similar topics
» Ekspertët: Kafshët mund të flasin së shpejti
» Ja pse mund te ndodhe qe bota mund te ''vdese''
» Vetembrojtja tek Kafshet
» Njerëzit mund ta “nuhasin” frikën
» Shkenca dhe gjallesat
» Ja pse mund te ndodhe qe bota mund te ''vdese''
» Vetembrojtja tek Kafshet
» Njerëzit mund ta “nuhasin” frikën
» Shkenca dhe gjallesat