Historia e fshehur e rraces njerzore
Faqja 1 e 1
nga Klaus Dona
Intervista e parë e Klaus Dona-s, një studiues austriak i objekteve te lashta,u be në korrik të vitit 2009. Intervista e tij ''Project Camelot'' (në videon këtu) ishte shumë e arritur, dhe shumë studiues te ndryshem shkruan e komentuan, duke kërkuar për një vazhdim te metejshem te ketij misioni.
Kjo video është 45 minuta, me një koment personal nga Klaus. Është nje material me të dhëna të pasura, të detajuara, intensive, dhe përmbajnë informacionet më befasues në lidhje me historinë e gjinisë njerëzore në planet, se sa ndonjë video tjetë që ju keni parë ndonjëherë.
Materiali tregon per Atlantis, per humanoidet reptiliane, Anunnakit, për simbolizmin në lashtësi,per shkencen e lashtë,per një gjuhë te lashtë globale, dhe shumë më tepër. Ky është nje material i habitshme, i cila ka rmarre vleresimet më të larta nga klatedrat e ndryshme shkencore.
Materiali eshte ne anglisht,por edhe pa e ditur gjuhen,vetem duke ndjekur sekuencat e kesaj video ju do ta kuptoni dhe do shijoni ate,mbasi aty ka shume filmime per objekte e mbishkrime,per simboliken e atyre njerzve te lashte. Shikim te kendeshem
Sumerianet dhe Anunnaki
Sumerianet dhe Anunnaki -t
A eshte raca njerëzore e krijuar prej qenieve nga hapësira e largët? Njerëzimi ka nje kohë të gjatë që dyshon për të vërtetën në lidhje me fillimet e saj. Çfarë ndodh nëse çështja e origjinës tona eshte jashtë sferës së pranimit te deritanishem, çfarë do të ndodhë me kulturën tonë, nëse ne do të zbulojmë se ne nuk jemi jemi krijuar si rezultat i një force superiore,por si rezultat i nje gare ne eksperimentet gjenetike nga qenie nga hapsira kozmike.?
Ndiqni keto video.
ADN e Anunnakit
ADN e Anunnakit
Legjendat sumeriane janë shumë të qarta: njeriu është bërë për të mbajtur zgjedhën e perëndive. Njeriu ishte ndarë nga zotat, si një kafshë e zbutur, dhe ai ishte një tabu e madhe në mesin kulturore te ''perëndive'',ku si shperblim njerzimit i eshte dhe ndonjë informacioni i shenjtë prej tyre,gjëra të tilla si shkrim dhe matematikë. Këto perëndi u vendosen direkt mbi Egjipt, Mesopotami, dhe ne Luginen e Madhe Indiane,dhe rregulli i tyre ishte regjistruar në të gjitha historitë e te tre qytetërimeve.
Anunnakit e lashtë kishin vetë monarkinë e tyre, me ligjet e trashëgimisë të ngjashme me tonat, dhe ata ndërtuan një perandori globale mbi tokë, me qytete të mëdha, tempujve dhe monumentev, me kombe të fuqishëm të vendosura në disa kontinente. Ato ndryshuan dhe e përdoren njerëzimin ndër të tjera si skllevër për të punuar në fermat dhe në miniera e tyre te arit.
Ndiqni videon
Anunnaki femer,nje Aliene jashtokesore
Anunnaki femer,nje Aliene jashtokesore
Foto bindëse e nje Anunnaki-e jashtëtokësore, postuar në internet nga James Casbolt (ish agjent i MI6,sherbimi sekret anglez).
(Anunnaki engjëjt e rene nga qielli, urrejtës të diellit).
"Kjo është një foto e një nordike,nje Annunaki Albino,e bardhe. Unë nuk e di nëse kjo është e vërtetë apo jo, megjithatë thuhet se këto qenie janë patjetër te vërteta,mbasi njerez te ndryshem (per të cilët kam besim,ndoshta një nga ata edhe mund të jetë vrarë) në komunitetin e zbulimit global kanë parë këto qenieve në objektet nëntokësore të ndryshme ''NSA'' në të kaluarën.Kjo foto është pikërisht ajo që ato të duken si te verteta. "
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi